Det snöar...

Äntligen har snön kommit!! Hela Sundsvall är vitt!! När de är sånt här väder vill man bara mysa med en kopp varm choklad framför en bra film men innan det blir de så måste jag skriva lite uppsats, fixa fika för imorgon, träna inför redovisningen och packa resväskan. Imorgon bär de troligtvis iväg hem till mamma och syrran... hoppas bara stormen lägger sig, inte skoj och åka 6 timmar i buss i snöstorm!

betyget

JAAAAAAAAAAAAAAAAA det blev VG =)

Helgen

Så då var de måndag igen...helgen har varit skön!! I fredags såg jag idol och lagade min jacka, tröja och ett par sockar...förstår inte varför allt går sönder...tur att lite har fastnat från syslöjden med Gerd =)
Lördags blev de vin och hemmagjord pizza hemma hos L, sen utgång på nya klubben, fast de var inte så mycket folk så vi drog vidare till Olerys och dansade. Var en rolig kväll som slutade på L soffa pga kylan och den 10 mil långa taxikön. Söndag blev de en promenad hem i solen, mys i våra guldsoffor, äppelpaj och Villes hemmagjorda hamburgare.

Men som sagt, då var de måndag igen och tre dagars praktik kvar. Har varit 8 veckor fyllda av nervositet, kunskap, glädje, förvirring, känslor, stress men framförallt har det fått mig att inse att sjuksköterska är det jag vill bli!!! Jag har sett att jag klarar av detta...att jag klarar av att prata med svårt sjuka pat, att jag kan fixa att ge sprutor, dela mediciner, sätta dropp, ringa en massa telefonsamtal, fixa papper, dokumentera å en massa massa mer. Hoppas bara betyget blir de jag hoppas på...får veta om några timmar...

Hej allesammans

Välkommen till Sofies värld

Tyckte det var dags att skapa en blogg...msn funkar ju inte som den ska...