Virrpanna

Jobbar på som sjuksköterska. Vissa dagar är man världens virrigaste medan andra dar flyter allt på jättebra! Idag var det en virr / flyt dag. Startade morgonen med total förvirring... massa utskrivningar, flera svårt sjuka pat, massa undersökningar, gick runt i huvudet. Men fram mot kl 13 hade jag fått allt under kontroll och hann till och med äta i lugn och ro!!
I början kände ja herregu ska jag klara av detta måste ju vara ett skämt...men icke sa nicke nu känns det faktikst riktigt riktigt bra! Känns bara roligt att gå till jobbet! Varje dag är en utmaning och man lär sig otroligt mycket =)

Annars händer det inte så mycket i Sofies värld...saknar Skellefteå dock..konstigt att inte vara hemma...Tur jag har min älskling ;-) Sitter här å väntar på att han ska sluta jobbet så vi kan åka iväg å storhandla mat. Måste passa på för imorgon försvinner min kära bil.

Helgen: JOBB!
Nästa helg: Gatufesten. Ske-å brudar kommer ni ner???

Goaste drycken i veckan: Cafe Latte Vanilla på Italienska cafeét...mmmmmmm
Shoppat sen sist: Ett badrumsskåp, kände mig värsta händig när jag stod där å sågade ut så rören skulle rymmas *ler* (fick lite hjälp bara)

Eftersom nästan alla i the gang gjort testet med vilken sko man är så måste ju jag också göra det. Jag blev slippers...

Examensdagen


Uppdatering

Så var jag då sjuksköterska. Har inte riktigt hunnit med... Kort uppdatering av vad som skett...

Fredags: Examensdagen, vaknade med pirr i magen, tur att moster var här och sysselsatte mig *ler* Kl 16 stod man då där med broschen i handen och log mot kameran, äntligen klar!!
Kvällen spenderades med mina favorit brudar och allas nära och kära. Blev en riktig toppen kväll. Många skratt men också några tårar rann ner för kinden.

Lördag: Lunch med familjen. Sedan lite solning vid ån. På kvällen blev det drink på Oscars och sedan middag med David, Moster, syster, Daniel och Johan. Forsatte kvällen med lite vin hemma hos mig.

Söndag: Vinkade av moster och syster vid tåget. Sedan blev det bad och sol i Smacken med grannarna och D. Blev mitt första dopp för i år =) kallt var det kan ja lova, fast jättehärligt!!
Söndagkväll var fylld av nervositet och "hjälpas ligen"...

Måndag: Introduktionsdag på avd. Matades med fakta och rutiner...
Tisdag: Första inskolningsdagen, vad har jag gett mig in på? mycket nytt är det...
Onsdag: Andra inskolningsdagen, koncentrerade mig på att lära mig datajournalerna.
Torsdag: Tredje inskolningsdagen. Okej det här känns rätt okej faktiskt. Hade hand om 5 pat själv =)
Idag: Sista inskolningsdagen: Ja men det här ska nog gå vägen. Alla mina patienter lever och det är ju ett gott tecken. *ler*

Är ledig tre dagar nu innan allvaret börjar och jag ska verkligen försöka njuta dessa dagar. Hoppas bara solen kommer fram igen!!

Nu ska jag gå och se vad kylskåpet kan bjuda på för middag....

Imorgon gäller det!

Bara en dag kvar till examen...

Igår var det klasssittning och det blev en väldigt lyckad kväll!! Peppade, entuiastiska och härliga människor, god mat, proffsiga lekledare ;-) och härlig musik!

Ramlade hem vid halv 2 tiden...

Idag så steg en väldigt trött tjej upp vid halv 9 för att gå in till grannen och baka en kaka till fredag. Sedan bar det iväg till skolan för att äta smörgåstårta med lärarna och därefter blev det en sväng på stan för att hitta det sista till examensdagen.

Och nu har jag städat hela lägenheten...så den är redo för mina gäster!
Min moster kommer inatt vid 12 snåret sen kommer resten imorgon på förmiddagen.

Nu blir det att vänta på blombudet som ska komma med blommor...undra från vem??????
Sedan ska jag vandra iväg till min kära pojkvän och äta lite...


Sofie, Leg Sjuksköterska =) Hihihihi...


100% sjuksköterska

Tjihoooooo jag spikade läkemedelstentan!!!!!!!!!!!!

Nu är man verkligen klar sjuksköterska. Äntligen kan man slappna av, allt är kirrat!! Känner mig väldigt lycklig idag!! Solen skiner och man har bara en massa roligt att se fram emot!  

Dock har jag fått en blåsa under foten, hur man nu sjutton lyckas med det?....flipp flopp och promenader ingen bra kombination, AJ AJ AJ!!

99,9% sjuksköterska

Sista tentan skriven och det kändes superbra!!!

Jagat runt på stan idag och letat skor men kom hem tomhänt. Brukar aldrig ha problem att hitta skor, brukar alltid hitta alldeles för många men icke sa nicke, inte idag. Önskar att ja hade storlek 39 eller 40, istället för 41, livet skulle vara lite lättare men å andra sidan, jag står ju stadigt på jorden iallfall.

Som jag skrev tidigare så var jag och klippte mig igår. Blev lugg och uppklippt men tyvärr blev det lite för kort, hade önskat nån cm längre, men om några veckor ska jag nog vara nöjd!

Ikväll blir det vin hos grannen!

1 vecka kvar!

Mina planer för dagen:

Idag ska håret klippas. Tror det blir lugg igen och kanske lite uppklippt bak...

Sedan måste jag plugga lite inför omtentan imorgon.

Kl 14 är det c-uppsats redovisning på sjukhuset. Kommer garanterat vara två röda tjejer som står där framme och pratar. Jag har övat nada....får hoppas att jag hinner med det mellan dagens planer.

Ikväll blir det planering hos L.

Annars präglas tankarna som ni kanske gissar, av examen... har bara en omtenta kvar sen är man sjuksköterska.
Har iallfall hittat en klänning att ha på middagarna. En axelbandslös klänning i svart med vita prickar. Jättesöt. Måste bara hitta skor och någonting att ha på själva examensdagen.