Äntligen helg!

Filmen var riktigt bra! Verkligen tänkvärd men dock jobbig vissa stunder. De små ögonblicken av lycka var bäst! Se den!!

Igår var vi på Katalin och såg Stefan Sundström spela. Har ej lyssnat på honom så mycket tidigare men han gjorde ett väldigt bra gig! Bra blandning på nya och gamla låtar!

Ikväll blir det lugnt, haft en enormt stressig dag på jobbet!

Biodejt

Ikväll blir de bio och filmen Mammut, Hoppas den är bra ;-)

Godmorgon!

Sitter och äter frukost och ser på nyhetsmorgon. Klockan ett bär det iväg till jobbet.
Känns som den här veckan kommer gå fort.

Innan jobbet blir det gymmet. Har äntligen kommit igång lite med träningen.

Massa grattiskramar till min moster som fyller 33 år idag =)

Nystart på bloggen

Okej nu ska jag bli mycket bättre på att uppdatera!!

Precis haft en jobbhelg med alldeles för mycket att göra. Vissa patienter tror att de bor på ett hotell, de är så tråkigt för de gör att man inte har tid för de som verkligen är sjuka.

Annars så har jag haft en lugn och mysig dag idag, legat i soffan och tittat på gamla serier och läst en bok som heter Porr, horor och feminister skriven av Petra östergren, har inte kommit så långt ännu så jag kan inte riktigt säga om den är bra eller inte, intressant är den dock.

Ska snart börja laga middag, blir en massa grönsaker i ugnen med viktlöksvinäger och kyckling. Hoppas det blir gott =) David har spenderat helgen i västerås så vi ska ha lite myskväll...

Annat som har hänt är att min storasyster skall gifta sig i sommar, finns vissa tendenser att hon kan bli en bridezilla ;-)